Поврзете се и заработете од секој упатен клиент

Оваа единствена програма ви овозможува да постигнете заработка до 40% од клиентите, заедно со доживотен удел во приходите.

1M+

играчи

100K

партнери

$2,000+

просечна месечна заработка

Наши предности
Coin

Видови провизии: CPA, Hybrid, RevShare, SPL, CPI

Работиме со сите можни видови на провизии за партнерите

Promotional materials

Широка колекција на готови промотивни материјали

Работиме со сите стандардни формати на приказ. Постојано ги ажурираме промотивните материјали

Present box

Ексклузивни бонуси за упатените играчи

Колку повеќе играчи можете да донесете, толку поголем процент на провизија добивате

Headphones

24/7 поддршка на повеќе јазици

Нашиот тим за поддршка на клиентите е секогаш достапен. Ве молиме, не двоумете се да поставите какви било прашања

Bank card

Практични и брзи плаќања на партнерите

Ние ги обработуваме трансферите во согласност со нашите услови за плаќање без одложувања

Control panel

Детална статистика во реално време

Статистиката се ажурира секоја минута, па можете да ги проверите резултатите во реално време

Нашите производи ќе ви овозможат континуирано да генерирате приход

Спорт

Сега можете да уплаќате најразлични видови облози со најдобри коефициенти, најбрзи исплати и преноси во живо на мечеви и натпреварувања ширум светот.

Водич за корисниците на Партнерската програма
Следниот водич ќе ви помогне да имате продуктивна соработка со MelBet Partners. Партнерската платформа е дизајнирана да биде едноставна и сигурна, во што наскоро ќе се уверите сами.
Дознај повеќе
Партнерства
Придружи се
ЧПП
Како се вршат плаќањата?

Вашата провизија автоматски ќе се префрла на вашата партнерска сметка секој вторник, но само ако износот надминува USD30 долари, што е минималниот износ за повлекување средства. Доколку партнерот не го акумулирал овој износ, средствата автоматски ќе се пренесат во следниот месец додека не се собере потребниот износ. Секое негативно салдо, исто така, се пренесува и во следниот месец.

Како да донесам клиенти во Букмејкерската компанија MelBet?

Главните методи за привлекување насочен сообраќај се:

Подобрување на рангирањето на пребарувачите на вашите веб-страници поврзани со обложување.

Создавање на влезни страници .

Зголемување на сообраќајот на социјалните медиуми: Facebook, Instagram, YouTube итн.

Купување сообраќај од рекламни мрежи и директно од сопственици на вебсајтови.

Кој извор на сообраќај носи најмногу приходи?

Сообраќајот од пребарувачите е најдобар за генерирање приходи. Со вистинскиот пристап можете да го претворите спортскиот сообраќај и сообраќајот на социјалните мрежи во потенцијални клиенти, но пред да започнете треба да дознаете повеќе за SMM. Можете исто така да купите сообраќај, но вашиот успех ќе зависи од неговиот квалитет и од тоа колку добро можете да го подготвите вашиот вебсајт за конверзии на упатени корисници.

Како да станам партнер?

Да се стане партнер е многу лесно - ќе ви бидат потребни помалку од 2 минути за да се регистрирате. По регистрацијата, вашата сметка ќе биде прегледана од модератор и одобрена доколку сите податоци се правилно внесени.

Дали програмата е бесплатна?

Да! Апсолутно е бесплатно да се придружите на нашата партнерска програма. Се што треба да направите е да се регистрирате. Не се наплаќа за аплицирање и нема услов за минимален број играчи.

Поврзете се и заработете од секој упатен клиент
Почни